integratieve therapie

In de integratieve benadering staat de mens centraal en niet de methode. Verschillende psychotherapeutische technieken (w.o. moderne hypnotechnieken en EMDR) worden gecombineerd in een behandelplan dat wordt toegesneden op jouw persoonlijke klachten, wensen en mogelijkheden.

Soms zijn een paar verhelderende gesprekken voldoende, al dan niet gecombineerd met op de ervaring gerichte oefeningen. Soms heb je een verandering van gedrag nodig en begeleiding om die verandering te oefenen en vast te houden. En soms heb je een innerlijke verandering nodig op een dieper niveau, waardoor je het leven anders gaat ervaren, meer in overeenstemming met wie je wilt zijn.

In alle gevallen kijk ik met jou naar wie je bent en wat je nodig hebt. In de meeste gevallen gaat het om een kortdurend behandelingstraject. Vaak zijn 5 tot 8 sessies al voldoende, maar meer of minder kan uiteraard ook.

Omdat therapie voor iedereen toegankelijk moet zijn hanteer ik voor mensen met een laag inkomen aangepaste tarieven. Bel of mail me gerust voor meer info of een vrijblijvend intake gesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie